O NAMA

Adaptacije Vilotić je grupa iskusnih majstora koji su svoj talenat i umeće pretočili u uredne i izuzetno sređene domove i poslovne prostore koje su do sada radili. Urednost i preciznost u poslu, kao i mlad i pozitivan duh obeležja su našeg radnog tima. U osnovi naša delatnost je:  prodaja i ugradnja dekorativnog kamena od gipsa, uređenje prostora, molerski i gipsarski radovi, postavljanjem laminata (laminatnog poda), izrada fasada, izolacija objekata.

Biće nam zadovoljstvo da i Vašu  kuću, stan ili poslovni prostor uredimo baš kako Vi budete želeli.

Dekorativni kamen

Dekorativni kamen na bazi gipsa svojom lepotom i teksturom oslikava u potpunosti izgled prirodnog kamena. Kupcima se pruža mogućnost da sa manje novca dekorišu I urede svoj prostor, kao I da istovremeno dočaraju duh prirodnosti.   

Kamen se može postavljati na sve vrste podloga: beton, malter, ciglu, "Demit fasade" (stiropor + mrežica), Rigips ploče i OSB drvene ploče.

Jedan kvadrat sastoji se od 25  pločica, 5 različitih modela, jedna pločica je dimenzije 40x10  cm

Debljina pločice je 2-3cm.

Vršimo ugradnju na teritoriji Beograda i uže okoline. 

Prilikom ugradnje se ne plaća poštarina ili transport kamena, jer mi vršimo dostavu. 

Ugradnja kamena je 5 eur po kvadratu bez fugovanja. Fugovanje se dodatno naplaćuje 1,5 eur po kvadratu.     

Prednost u odnosu na prirodni kamen je izuzetno mala težina kao i minimalni neiskorišćeni ostatak. 

Izuzetno dobro uradjen I kvalitetan, izgleda kao prirodni kamen. Cena po kvadratu iznosi 900 dinara. 

Dekorativni kamen se izrađuje od belog cementa i gipsa, ili od belog cementa i kvarcnog peska koji služi za spoljnu fasadu i otporan je na vodu.

Noviteti u proizvodnom programu predstavljaju dekorativne ciglice i imitacije drveta, takodje izradjeni od gipsa.

GALERIJA

« 2 of 2 »

Šta je dekoratvni kamen?

Zašto je dekorativni proizvedeni kamen kao fasadna obloga bolji od prirodnog kamena ?

1.

Dekorativni kamen je lakši od pravog kamena i za njegovo postavljanje nisu potrebni dodatni nosači, boje i teksture proizvedene zidne kamene obloge su određene po najvišim estetskim standardima gotovo su originalna kopija prave kamene teksture i boje. Svaka ploča ovog kamena po lepoti jednaka je sa najlepšim i najskupljim dezenima pravog kamena, koji mnogo više koštaju.

2.

Poseduje ujednačen estetski I korisno upotrebni kvalitet. Ono što odaberete na fotografiji ili u prodajnom salonu, dobićete I u pakovanju kamena koji budete kupili, što često predstavlja veliki problem kod kupovine klesanog kamena gde se kvalitet I istovetnost materijala ne mogu postići.

3.

Zbog manje težine, olakšava se transport, ugradnja, nema oštećenja na objektima (koji su uzrokovani teškim kamenim pločama). Postavljanje se vrši bez specijalne pripreme fasade (bez ojačanja) kao I na montažnim objektima (drveni sendvič paneli, gips).

4.

Prema standardima savremene gradnje, dekorativni kamen, se kupuje spakovan u kutijama, ujednačenih oblika I dimenzija, pri montaži lako se ukraja, bez otpada.

KONTAKT TELEFONI

060-0555-049 

064-9389-091

060-525-9197